Hoppa till sidans innehåll

Föreningsträff 8 april

2018-02-13 13:25
Välkommen att utveckla vår förening. Söndag den 8/4 klockan 18:00 samlas vi på Mariatorget (lokal vid Gudmundrå Kyrka) för att gemensamt bygga en stark förening. Så glöm inte boka kvällen i din kalender.
  • Uppdaterad: 2018-03-07 11:04

Idrott är ofta ett naturligt inslag i uppväxten. Idrotten har ett stort ansvar för att verksamheten bedrivs på ett bra sätt. Tävling kan vara positivt men resultatet bör inte vara i fokus. Det är också viktigt att alla får vara med. Det är delar av innehållet i de Anvisningar för barn- och ungdomsidrott som Riksidrottsförbundet har tagit fram. Anvisningarna bygger på svensk idrotts gemensamma policydokument Idrotten vill.

 Välkommen till en kväll då vi lär oss mer om anvisningarna. Vad står det i dokumentet och varför är det viktigt att det finns? Hur stämmer anvisningarna ihop med er förenings verksamhet och finns det något som ni behöver utveckla eller förändra i er förening för att möta morgondagens behov och för att få en bättre verksamhet?

 Under kvällen tar vi upp ämnen som allsidig träning, långsiktig utveckling, ledarkompetens och trygg miljö. Vi pratar också om vilka trender vi ser i samhället idag och hur föreningen kan möta dem på bästa sätt”.

  

Med vänlig hälsning

Andreas Johansson

Verksamhetsledare/Idrottskonsulent

Tel: 010-476 48 72,  070-588 03 71(vid SMS)

 

Nu fortsätter vi att gemensamt lyfta vår förening

Det arbete som på allvar påbörjades på Hallsta, i september 2017, där sektioner och föreningsstyrelse aktivt jobbade med vad som ska bli Kramfors-Alliansens framtida Verksamhetsidé, Värdegrund och Vision fortsätter. Arbetet sker tillsammans med och under ledning av SISU i Föreningslyftet – bygg en stark förening.

 När vi nu går in i slutskedet är det viktigt att alla i sektionsstyrelser, ledare och övriga är med och deltar. Det är ni ute i verksamheterna, som i vardagen och praktiken, kommer verka för att för att vi får genomslag i hela föreningen.

 Vi har alla som mål att K-A ska finnas kvar, utvecklas och bli bättre.

Per Eriksson, ordförande Kramfors-Alliansen 

Skribent: Veronica Litström
Epost: Adressen Gömd


OFFICIELL FÖRENINGSLÅT


SAMARBETSPARTNERS

mondifolksam

Postadress:
Kramfors-Alliansen
Krongatan 1
87234 Kramfors

Kontakt:
Tel: 0612-12700
E-post: This is a mailto link

Se all info