• Vinst i derbyt mot Sollefteå

Det blev en härlig seger med 5-2 i hemmamatchen mot Sollefteå på onsdagskvällen. Återigen en jämn match där vi lyckas avgöra matchen i slutet av andra perioden med 3 snabba mål inom 5 minuter. Ett stabilt målvaktsspel, ett tryggt backspel och forwards som kämpar och sliter är verkligen kul att se. För tabellens utseende betyder detta att vi ligger på 5:e plats i en något haltande tabell. I nästa omgång, tisdag den 5 december kl. 19:00, så kommer AIK hockey Härnösand på besök till Latbergshallen, MATCHFAKTA Kramfors-Alliansen - Sollefteå hockey 5-2 (1-1, 4-1) Första perioden: 1-1 (12:20) Elliot Näsman (Oscar Östlund) Andra perioden: 2-1 (21:50) Levis Persson, 3-2 (33:24) Milton Johansson (Emrik Forsberg), 4-2 (35:54) Gustav Aretorn (Isak Berglund), 5-2 (38:28) Seven Backlund (Theodore Vikström) Skott 15-14 Utvisningar: Kramfors-Alliansen 5x2 min Sollefteå hockey 3x2 min Publik: 85 U14 1 dec 2023
  • Islossning i Kusthallen

Söndagens derby mot HKH i Kusthallen slutar med vinst och två nya poäng in på kontot. Första perioden är en jämn tillställlning och vi går till periodvila i en 3-2 ledning, dock så är inte grabbarna nöjda inne i omklädningsrummet och vill minsann visa våra tillresta fans att vi kan mycket bättre. I den andra perioden så har grabbarna ställt in siktet bättre och börjar få puckarna mot mål, vilket gör att puckarna börjar trilla in. Bra för laget och självförtroendet att få igång målskyttet. Segern innebär att vi nu ligger på sjunde plats i U14-serien. I nästa omgång väntar Sollefteå hockey, hemma i Latbergshallen, onsdag 29 november kl. 19:15, MATCHFAKTA Höga Kusten HF - Kramfors-Alliansen 3-9 (2-3, 1-6) Första perioden: 0-1 (01:07) Oscar Östlund (Theodore Vikström), 2-2 (16:27) Theodore Vikström, 2-3 (19:29) Emrik Forsberg (Oscar Östlund) Andra perioden: 2-4 (21:47) Isak Berglund (Elliot Näsman), 3-5 (25:44) William Nordvall (Gustav Aretorn), 3-6 (27:21) Theodore Vikström (Seven Backlund), 3-7 (29:36) Elias Edin (Arvid Hedman), 3-8 (34:38) Elias Edin, 3-9 (39:27) Elliott Näsman Skott 17-22 Utvisningar: Höga Kusten HF - ,Kramfors-Alliansen 2x2 min U14 26 nov 2023 0kommentarer
  • Kramfors-Alliansen U14 vinner en jämn tillställning

Det blev en riktigt tajt match när vi tog emot Modo hockey i Latbetbergshallen vid lunchtid på söndagen. Matchen avgjordes först i slutet av andra perioden, där vi var starkast, och slutresultatet skrevs till 4-2. En riktigt härlig farsdagspresent. Det innebär att vi nu har 2 segrar och 2 förluster och förtillfället en 4.e plats i U14 Ångermanlandsserien. Nästa helg väntar nya tuffa matcher, IF Björklöven x2 på lördag samt Järveds IF på söndag, samtliga matcher på bortaplan. MATCHFAKTA Kramfors-Alliansen - MoDo hockey 4-2 (1-0, 3-2) Första perioden: 1-0 (17:01) Christoffer Hassel (Arvid Hedman) Andra perioden: 2-1 (6:56) Isak Berglund, 3-2 (14:59) Levis Persson, 4-2 (15:36) Seven Backlund (Theodore Vikström) Skott 21-22 Utvisningar: Kramfors-Alliansen 3x2 min MoDo hockey 1x2 min Publik: 78 U14 12 nov 2023 0kommentarer